Houd jij van afwisseling, ben je een Pietje Precies maar ook sociaal en flexibel? En ben je klaar voor een technische uitdaging? Dan is de rol van Mechanisch Monteur iets voor jou.

De mechanisch monteur die wij zoeken voert zelfstandig en met collega’s installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties. Je bereidt je werk tot in de puntjes voor en installeert onze machines vervolgens op locatie. Ook los je storingen op.

Je communiceert efficiënt en duidelijk met de opdrachtgever over de voortgang van je werk. Daarnaast lever je ook gegevens aan voor de collega’s van de afdeling engineering. Uiteraard controleer en test je je eigen werk.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie, inclusief geleverde materialen, opdrachtbonnen en urenregistratie. Je werkplek en de bedrijfswagen zien eruit om door een ringetje te halen.

In deze functie werk je zowel in de productiehal als op locatie bij klanten en bouwprojecten: zo is geen enkele dag hetzelfde. Je bent niet bang je handen vuil te maken en zo nu en dan op hoogte of met lawaai te werken.

Jij wordt blij van orde en precisie maar tegelijkertijd ben je sociaal en zeker geen gewoontedier. Je houdt van afwisseling in je werk en schiet niet in de stress wanneer iets niet loopt volgens plan. Je overziet een situatie snel en komt meteen met een passende, praktische oplossing.

  • Een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (MBO-3), aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen;
  • Relevante ervaring;
  • In het bezit van VCA-certificaat (Basis of VOL) en BHV.

Van elektro- en besturingstechniek tot machinebouw en duurzame energie: wij bieden passende oplossingen voor agro, logistiek en industrie. Of het nu gaat om de uitbreiding van een productielijn of nieuwe fabriekslay-out, wij verzorgen het project van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, bedrijfsauto, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.

Meer weten? Bel Jan Faasse op 06 3004 4281

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Required)