Ben jij opgeruimd en gestructureerd, maar ook sociaal en flexibel? Wij zoeken een enthousiaste elektromonteur die blij wordt van een afwisselende, technische uitdaging.

De elektromonteur die wij zoeken voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, maar niet voordat hij zijn werk tot in de puntjes heeft voorbereid. Je communiceert efficiënt en duidelijk met de opdrachtgever over de voortgang van je werk.

Verder zorg je voor een vlekkeloze administratie, inclusief geleverde materialen, opdrachtbonnen en urenregistratie. Je werkplek en de bedrijfswagen zien eruit om door een ringetje te halen. Je controleert en test zowel je eigen werk als dat van collega’s en werkt nauw samen met onze Engineers en Productiemedewerkers.

Ben jij onze elektromonteur?

Jij wordt blij van orde en precisie maar tegelijkertijd ben je sociaal en zeker geen gewoontedier. Je houdt van afwisseling in je werk en schiet niet in de stress wanneer iets niet loopt volgens plan. Je overziet een situatie snel en komt meteen met een passende, praktische oplossing.

Verder beschik je over:

Een afgeronde opleiding elektrotechniek (MBO-3), aangevuld met gerichte cursussen

Relevante ervaring

Een VCA-certificaat (Basis of VOL) en BHV.

Wat kun je van ons verwachten?

Van elektro- en besturingstechniek tot machinebouw en duurzame energie: wij bieden passende oplossingen voor agro, logistiek en industrie. Of het nu gaat om de uitbreiding van een productielijn of nieuwe fabriekslay-out, wij verzorgen het project van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Famateq is een jong, snelgroeiend en informeel bedrijf. Werken bij ons betekent een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en volop ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. We halen koffie voor elkaar en doen graag een partijtje tafelvoetbal of darts in de pauzes. We bieden een mooi salaris, bedrijfsauto, 25 vakantie- en 13 adv-dagen. Begin 2022 betrekken we een nieuwbouwpand in Yerseke.

Meer weten? Bel Jan Faasse op 06 3004 4281

Solliciteer eenvoudig via onderstaand formulier!

Naam(Required)